این کتاب اصول و اطلاعات کلی درباره تولید تمامی سبزیجات در سیستمهای متداول و پایدار را در بر میگیرد. با تعریف سبزی و طبقهبندی سبزیجات آغاز میشود و سپس به موضوعاتی شامل سیستمهای خاکورزی و کاشت، کاشت بذر و استقرار گیاه، تهیه دانهال سبزیجات، تغذیه و آبیاری میپردازد. همچنین موضوعاتی شامل بهبود کیفیت محصول، حفظ سلامت غذایی سبزیجات از طریق کاهش آلودگی شیمیایی و زیستی، مدیریت آب، معرفی انواع سیستمهای حفاظت شده و نیمهحفاظت شده برای پرورش سبزیجات، روشهای تهیه دانهال پیوندی، مدیریت محلول غذایی در سیستمهای هیدروپونیک و کاربرد مالچ در سبزیکاری که در منابع قدیمیتر کمتر موردتوجه قرار گرفتهاند را مورد بحث قرار داده است. این کتاب به عنوان منبع کمکدرسی سبزیکاری به دانشجویان باغبانی و به عنوان منبعی مفید به تولیدکنندگان سبزیجات توصیه میشود.
فصل اول: تاریخچه، نامگذاری و طبقهبندی سبزیجات
فصل دوم: سیستمهای خاکورزی و کشت
فصل سوم: بذر سبزیجات و استقرار گیاه
فصل چهارم: تغذیه و مواد معدنی مورد نیاز برای رشد سبزیجات
فصل پنجم: آبیاری سبزیجات
فصل ششم: مالچ
فصل هفتم: تولید سبزی در شرایط کنترل شده
فصل هشتم: تولید پایدار و ارگانیک سبزیجات
فصل نهم: سلامت غذایی سبزیجات
دسته بندی موضوعی | موضوع فرعی |
كشاورزي و منابع طبیعی |
کشاورزی
|